CSKA'DAN BALIKESİR'E

CSKA

Türkiye Aroma Bayanlar Voleybol 2. Ligi`nde Balıkesir Belediyespor 1 yabancı ve 7 yerli olmak üzere 8 yeni oyuncu transfer etti






Türkiye Aroma Bayanlar Voleybol 2. Ligi`nde Balıkesir Belediyespor 1 yabancı ve 7 yerli olmak üzere 8 yeni oyuncu transfer etti. Bulgaristan`ın CSKA Sofya takımından Olga Krasteva ile yurt içindeki çeşitli kulüplerden yedi oyuncuyu renklerine bağlayan Balıkesir Belediyesportransfer ederek renklerine bağladı.

Balıkesir Belediyespor Bayan Voleybol Takımı transfer ettiği yeni oyuncularla kadrosunu güçlendirdi. Tesislerde düzenlenen törende 8 oyuncu ile birer yıllık sözleşme imzalandı. İmza törenine Belediyespor Kulübü Başkanı Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Özenç, kulüp yöneticileri Metin Özpınar, Hüseyin Turhan, Ali Mercan ile Teknik Direktör Uğur Baysal ve antrenör Berrak Baysal katıldı. Belediyespor Kulüp Başkanı Yusuf Özenç, Belediyesporlu bayan voleybolcuların geçen sezon büyük bir başarıya imza atarak şampiyon olduklarını, bu yıl ise, daha zorlu takımların bulunduğu birinci ligde başarılı olmaları için takımın güçlendirilmesi gerektiğine inandıklarını ve bunun için ilk defa yurt dışından (Bulgaristan) bir oyuncu kazandırdıklarını söyledi. Türkiye`deki diğer takımlardan transfer ettikleri 7 oyuncu ile kadrolarının daha da güçlendiğini belirten Özenç, "Başta hocalarımız olmak üzere tüm takımımıza güveniyorum. Oyuncularımız bu sezon da geçen sezon gibi başarılı bir performansla ligi iyi bir yerde tamamlayacaklardır. Bu sezon ilk kez bir yabancı oyuncu transfer ettik. Bir yıllığına aldığımız oyuncu, Bulgaristan`ın güçlü ekiplerinden geliyor. Kendisi 28 yaşında ve oldukça tecrübeli. Bize büyük katkı sağlayacağına eminim. Diğer yeni ve eski oyuncularımızın da iyi bir kaynaşma ve uyum göstererek, takımımıza yeni başarılar kazandıracağına inanıyorum. Şimdiden takımımıza başarılar diliyor, yolunuz açık olsun diyorum" diye konuştu.

Takımın Teknik Ditektörü Uğur Baysal da, kendilerine gösterilen güveni boşa çıkarmayacaklarını ve çok çalışarak, ligde iyi bir yere geleceklerine inandıklarını söyledi.





Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false